T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DENİZLİ / BEYAĞAÇ - Kızılcaağaç Ortaokulu

Kızılcaağaç Ortaokulu

Telefon
02586941057
Belgegeçer
02586941057
WEB
https://kizilcaagacortaokulu.meb.k12.tr
Adres
Kızılcaağaç Mah./ Beyağaç / DENİZLİ
Vizyon
VİZYONUMUZ Okuyan, Araştıran, Akla ve bilime inanan, Üreten ve üretmekten zevk alan, Önce kendine, Sonra tüm insanlığa saygı duyan, Çevresine karşı duyarlı, Paylaşmayı bilen, Türkiye Cumhuriyeti’ne, bağlı, ortak değerlerine sahip çıkan demokrasiyi içselleştiren Öğrenciler yetiştiren Bir okul olmaktır
Misyon
MİSYONUMUZ Biz, Kızılcaağaç İlkokulu çalışanları, Öğrencilerimiz var olduğu için buradayız. Bütün çalışmalarımız onlar içindir. Biz birbirimize ve kendimize güvenir, Ortak çalışmaktan zevk alırız. Yeniliğe ve değişime inanır, Temizlik, tertip düzen ve sisiplinli çalışma temel düsturumuzdur. Evrensel değerler rehberimizdir. Her gün daha iyiye ulaşmayı hedefleriz. Biliyoruz ki ; İyi yetiştirilmiş her öğrenci, Geleceğimizin garantisidir. Bu sebeple; Öğrencilerimize inanır, güvenir Ve gücümüzü, Sevgiden alırız.
Başarılar
2012- 2013 Denizli İli Güreş Müsabakaları 2 tane altın madalya. 2012-2013 Denizli İli Küçükler Badminton Kızlar Denizli İl 1. ciliği, erkekler İl 3. lüğü 2012-2013 Denizli İli Küçükler Badminton Kızlar Isparta Bölge 4. Cülüğü. 2013- 2014 Denizli İli Güreş Müsabakaları 2 tane altın madalya. 2013-2014 Denizli İli Küçükler Badminton Kızlar Denizli İl 3. ciliği, 2013-2014 Denizli İli Yıldızlar ( Erkek) Badminton il 2. Ciliği, yıldızlar( Kız) il 3. cülüğü  İstiklal Marşı en güzel okuma yarışmasında 3. lük.  İlçe çapında Belirli günler ve Haftalar kapsamında yapılan yarışmalarda 1. likler.  En güzel İstiklal Marşı okuma yarışmasında İlçe 1. çiliği.
Öğretmen :7
Öğrenci :34
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :740
Öğretim Şekli :Tam gün
Saatler
8:00- 16:00
Isınma
Koloriferli
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
Ulaşım
İki yerden il merkezine ulaşım yapılmaktadır. 1. güzergah Kale hattıdır. 2. güzergag Kozlar- Çağırgan - Tavas hattıdır. İki güzergahın mesafasi yaklaşık olarak aynı olup 100 km civarındadır. Beyağaç kooperatifine ait araçlarla saat başı ulaşım sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Batı Ege ile Akdeniz Bölgesi arasında Denizli İline bağlı Beyağaç İlçesine ait küçük bir mahalledir. İki tarafı dağlarla çevrilidir. Güneyinde Sandıraz Dağları, Kuzeyinde Yelken Dağları vardır. Kızılcaağaç Köyü Büyükşehir yasasından sonra Beyağaç İlçesine bağlı mahalle statüsü kazanmıştır.Kızılcaağaç ismini köyü çevreleyen kızıl çam ağaçlarından almıştır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl merkezine uzaklığı 100 km dir. İlçe merkezine uzaklığı 7 km dir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır