DENİZLİ / BEYAĞAÇ - Kızılcaağaç Ortaokulu

Etiket Sonuçları: OKU

Nis

KIZILCAAĞAÇ ORTAOKULU BADMİNTON YILDIZLAR KIZ TAKIMIMIZ DENİZLİ İL GENELİ MÜSABAKALARDA BİRİNCİ OLDULAR. DAHA SONRA AYDIN İLİNDE YAPILAN GRUP YARIŞMALARINDA YARIŞTILAR. ÖĞRENCİLERİMİZE, ANTRENÖRLERİNE VE AİLELERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ BADMİNTON YILDIZLAR TAKIMI DENİZLİ İL BİRİNCİSİ OLDULAR. ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDER, ÇALIŞTIRICIMIZ ADEM TUTUMLU'YA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ ARASINDA BİLGİ YARIŞMASI DÜZENLENDİ.

İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLU OLSUN!

Ock

Okulumuz sınıf öğretmeni Serhat KARA'nın Türkiye geneli yaklaşık 150 öğretmen ile birlikte gerçekleştirdikleri Matematik Bilim ve Sanat Her Yerde  E-Twinning projesi kapsamında hazırlamış olduğu Türkçe cümlenin öğeleri afişleri koridorumuzda ilgi odağı oldu.

Ock

Okulumuz bünyesinde oluşturulan Z-kütüphane ve akıl zeka oyunları sınıfında çocuklar planlı bir şekilde bazı teneffüslerde kitap okuma ve ders çalışma yapıyor bazı teneffüslerde ise akıl zeka oyunları oynuyorlar.